Diensten


Buiten Schilderwerk

Het is zeer belangrijk om het buitenschilderwerk in juiste conditie te behouden en eventuele schade te voorkomen. Voordat wij beginnen met schilderen controleren wij eerst als er sprake is van houtrot, slechte beglazingskit of andere problemen. Mocht dit aanwezig zijn zullen wij dit eerst oplossen waarna we uw woning voorzien van hoogwaardig schilderwerk.

Binnen Schilderwerk

Bent u de kleur op de wanden zat? Of vertonen uw deuren en kozijnen slijtage? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat alles weer hoogwaardig in de lak word gezet en dat de wanden en plafonds weer netjes  worden getext.

Spuitwerk

Wilt u een plafond of wand die zo strak is als een biljartlaken? Dan is latexspuiten de juiste oplossing, bij latexspuiten word er op een mechanische manier onder druk latex op uw plafond of wand gespoten. Hierdoor is er geen kans op banen of strepen en bent u verzekerd van een glad eindresultaat. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor het spuiten van kozijnen, deuren, ramen maar ook het spuiten van damwanden.

Foto's