Regilio Klomp Schilderwerken: vakmanschap met passie

Bij Regilio Klomp Schilderwerken is elk project een kans om onze passie voor schilderwerk te benutten. We streven naar perfectie, of het nu gaat om een groot project of een kleinere opdracht.

Een stevige basis

Vijf jaar geleden, op 20-jarige leeftijd, zette Regilio zijn droom om in werkelijkheid toen hij zijn eigen schildersbedrijf startte. De fundering van Regilio Klomp Schilderwerken is gelegd op de Schildersvakschool in Mierlo, waar Regilio zijn talenten aanscherpte. Met een diploma op zak en certificaten voor veilig werken op hoogte, is veiligheid bij ons geen bijzaak, maar een fundament.

Samen sterker

Inmiddels is deze eenmanszaak uitgegroeid tot een dynamisch team van twee ervaren vakmensen. Zo brengen we een frisse dynamiek en nog meer creativiteit naar elk project. Deze uitbreiding betekent een breder scala aan diensten en innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Sfeerimpressie Regilio Klomp Schilderwerken Helmond en omstreken

Onze professionele aanpak

Betrouwbaarheid is de basis van ons werk. We zijn altijd op tijd, houden van heldere communicatie en staan 24/7 paraat. Dit zorgt voor een vlotte en zorgeloze ervaring. Bovendien hechten we veel waarde aan kwaliteit en respect. Zo respecteren we niet alleen onze klanten, maar ook hun ruimte, door altijd een schoon en netjes resultaat achter te laten.

Benieuwd naar onze diensten?

Wil je meer weten over de klussen die wij uitvoeren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe Regilio Klomp Schilderwerken jouw project kan transformeren. Kijk dan snel op onze dienstenpagina voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Kies voor Regilio Klomp:

  • Vakkundig & betrouwbaar
  • Werkzaam in Helmond en ver daarbuiten
  • Persoonlijke aanpak