Onze diensten

Op zoek naar een schilder in Helmond en omgeving? Bij ons kan je terecht voor diverse werkzaamheden. Met ons team van deskundige schilders zorgen we ervoor dat je project tot in de kleinste details wordt verzorgd. We werken met de nieuwste technieken en leveren een duurzaam resultaat. Zo kan je weer jaren vooruit! Kies voor Regilio Klomp en ontdek schilderwerk en wandafwerkingen van de hoogste kwaliteit.

man op een metalen ladder die een wand wit spuit

Spuitwerk

Droom je van muren zo strak als een biljartlaken? Kies dan voor spuitwerk. Deze techniek zorgt voor een perfect gladde afwerking, zonder zichtbare strepen of banen. Ideaal voor een strak en professioneel resultaat op zowel plafonds als wanden.

Bakstenen woning met grijs gelakte voordeur

Buitenschilderwerk

Ook buiten werken we wonderen. Goed onderhouden buitenschilderwerk is essentieel voor de duurzaamheid van je pand. Wij zorgen voor schilderwerk dat jouw huis zowel mooier, als weerbestendiger maakt.

strakke witte muur geverfd door Regilio Klomp Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Toe aan een frisse uitstraling binnen? Of kunnen je kozijnen wel een likje verf gebruiken? Met onze nauwkeurige aanpak en oog voor detail transformeren we elke ruimte tot ware blikvanger waarin jij je helemaal thuis zal voelen.

Behangwerk

Transformeer je interieur razendsnel met ons veelzijdige behangwerk. Met een breed scala aan materialen en stijlen, is dit de perfecte oplossing voor elke ruimte. Van klassiek tot modern, behang geeft elke ruimte een unieke en persoonlijke touch.

Nieuwbouw (renovlies)

Geen stukadoor inschakelen, maar toch een gladde afwerking in je nieuwbouwwoning? Kies voor renovlies behang. Dit overschilderbare behang biedt een strakke en naadloze afwerking, waardoor je muren er onberispelijk uitzien.

Foto's

Vraag een offerte aan