Je ruimte laten behangen?

Wil je je muren transformeren met behang, maar heb je niet de juiste kennis in huis om dit zelf te doen? Regilio Klomp neemt het graag voor je uit handen. Behang is een eeuwenoude traditie met een rijke geschiedenis. Momenteel zien we een heropleving van motieven en is het weer helemaal in om een wand te versieren met fotobehang. Vooral retro, vintage, en barok motieven zijn enorm in trek. Het behang van een accentmuur kan jouw moderne inrichting net dat unieke tintje geven. Naast dat behang je ruimte een mooie uitstraling kan geven, heeft het nog meer voordelen:

  • Veel keus in ontwerpen, texturen, kleuren en patronen
  • Verbergt oneffenheden/scheuren
  • Duurzamer dan verf
  • Eenvoudig te reinigen
Bij Regilio Klomp combineren we traditie met de laatste trends om jouw ruimte die bijzondere touch te geven.
Behangwerk Helmond en omstreken

Regilio Klomp Schilderwerken: specialist in behangen

Of je nu je muren, plafond of het trapgat wil laten behangen, ons team van specialisten zorgt voor een strak en naadloos resultaat. Onze expertise strekt zich uit over verschillende soorten behang en ondergronden. Nog geen duidelijk plan voor ogen? Geen zorgen, wij staan altijd klaar met tips en aanbevelingen. Van het kiezen van de juiste behangsoort tot het adviseren over kleuren en patronen die jouw ruimte het beste laten uitkomen.

Ga voor luxe met design behang

Bij Regilio Klomp begrijpen we dat behang veel meer is dan gewoon een wandbekleding; het is een statement van luxe. Daarnaast is de keuze in behangmaterialen tegenwoordig enorm uitgebreid en veelzijdig. Of je nu valt voor de charme van subtiele texturen of juist gaat voor opvallende designs, er is altijd een behangsoort die perfect bij jouw smaak past. Maak van je ruimte een weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid met design behang.

Renovlies behang: een strak resultaat

Renovlies, ook wel bekend als glasvezelbehang, is een duurzame en stevige behangsoort. Het imiteert de gladde, naadloze afwerking van stucwerk, maar dan voor een fractie van de prijs. Renovlies zorgt voor een gladde, strakke afwerking en verbergt scheuren en oneffenheden in de muur. Bovendien creëert het een perfecte basis voor schilderwerk.

Meer over renovlies

Op zoek naar meer? Verken onze diensten

Met kwalitatief vakmanschap en een nauwkeurige aanpak geven we jouw ruimte een compleet nieuwe look.  Je kan bij ons terecht voor:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • behangwerk
  • spuitwerk
  • renovlies